Duurzaamheidsdialoog: Maandag 23 mei 2016

Dinsdag 10 mei 2016

De gemeenteraad nodigt u van harte uit op maandagavond 23 mei voor een duurzaamheidsdialoog in het gemeentehuis. Een avond waar Bestse inwoners, ondernemers, organisaties en belangstellenden in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek gaan over het thema duurzaamheid. Doel van de bijeenkomst is het verbinden van mensen, ideeën en initiatieven en door samen in gesprek te gaan elkaar te inspireren en enthousiasmeren. Vragen die hierbij aan de orde zullen komen zijn onder andere: Hoe beleeft men duurzaamheid in Best? Wat zijn de wensen, kansen en mogelijkheden? En welke adviezen kunnen meegegeven worden aan de gemeenteraad?

Programma

Heeft u ideeën, wilt u meedoen, heeft u belangstelling voor het thema duurzaamheid of wilt u gewoon komen luisteren? Kom dan op 23 mei naar de duurzaamheidsdialoog vanaf 19.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis van Best. Onder leiding van Tom Vaessen van het platform ‘Gave Dingen Doen’ wordt op een creatieve, interactieve en vrijblijvende manier met elkaar gesproken over het thema duurzaamheid. Om ongeveer 21.45 uur sluit de voorzitter de bijeenkomst en is er nog gelegenheid voor napraten met een drankje.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de duurzaamheidsdialoog door een e-mail te sturen naar raadsgriffie@gembest.nl, onder vermelding van de namen en het aantal personen waarmee u komt.

Vragen

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met de raadsgriffie via raadsgriffie@gembest.nl of telefoonnummer 14 0499 (vraag naar de raadsgriffie). We ontmoeten u graag op 23 mei!