Laat de gemeenteraad kennismaken met uw duurzaamheidsinitiatief!

Vrijdag 15 april 2016

De gemeenteraad gaat zich de komende periode verder verdiepen in het thema ‘duurzaamheid’. Op vrijdag 13 mei gaan de raadsleden op bezoek bij diverse duurzame initiatieven en bedrijven binnen en buiten Best. Tijdens dit werkbezoek wil de gemeenteraad ook graag kennis maken met een (kleinschalig) duurzaam initiatief van een Bestse inwoner of ondernemer.

Aanmelden bij de raadsgriffie

Heeft u bijvoorbeeld uw bestaande woning omgebouwd tot een volledig energieneutrale woning? Ontwikkelt u een duurzaam product? Werkt u samen met andere inwoners aan duurzame mobiliteit? Of wellicht heeft u goede ervaring op het gebied van duurzame educatie aan bijvoorbeeld kinderen? Wilt u de gemeenteraad graag deelgenoot maken van uw initiatief en uw ervaringen, dan kunt u zich aanmelden bij de raadsgriffie van de gemeente Best. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar: raadsgriffie@gembest.nl (o.v.v. onderwerp ‘werkbezoek duurzaam initiatief’). Misschien komt de gemeenteraad dan op 13 mei bij u op bezoek. Wij ontvangen uw reactie graag vóór 22 april.

Bent u niet in de gelegenheid om de raad op 13 mei te ontvangen, maar wilt u uw initiatief wel onder de aandacht van de gemeenteraad brengen? Of wilt u uw professionele kennis of ervaringen met de gemeenteraad delen? Neem ook dan contact op met de raadsgriffie via het bovenstaande e-mailadres (o.v.v. onderwerp ‘duurzaamheid’).

Bijeenkomst met thema duurzaamheid

Daarnaast organiseert de gemeenteraad op maandag 23 mei een bijeenkomst waarin ook het thema duurzaamheid centraal staat. Bij deze bijeenkomst bent u ook van harte welkom. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda. Binnenkort leest u hier meer over op de gemeentepagina in Groeiend Best en op de website.