Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Meer goederentreinen door Best

Maandag 11 april 2016

Zoals u wellicht al eerder heeft vernomen, krijgen de gemeenten aan de zogenoemde Brabantroute de komende tijd te maken met extra goederentreinen. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het Duitse spoor.

Vanaf 16 april tot medio oktober

Vanaf zaterdag 16 april tot medio oktober vinden er weer werkzaamheden plaats. Dit betekent extra goederentreinen door Best. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu en ProRail zorgen ervoor dat het extra treinverkeer op de Brabantroute binnen de wettelijke normen gebeurt. Er komen door Best in principe geen extra treinen met gevaarlijke stoffen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de pagina Meer goederentreinen door Best. Hier vind u onder andere een folder van het ministerie en ProRail en een overzichtskalender van de werkzaamheden.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu