Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Servicebus van Welzorg iedere 1e dinsdag van de maand op Raadhuisplein

Dinsdag 22 maart 2016

Maakt u gebruik van een scootmobiel of een ander hulpmiddel zoals een rolstoel? Dan kunt u vanaf april tot en met oktober iedere 1e dinsdagmiddag van de maand terecht bij de servicebus van leverancier Welzorg op het Raadhuisplein. Er is een monteur aanwezig die kleine reparaties kan uitvoeren. U moet dan denken aan het oppompen van banden, het goed zetten van spiegels en andere zaken die gemakkelijk te verhelpen zijn door de monteur.

Iedere dinsdag van 12.00 tot 14.00 uur

De aanwezigheid van de servicebus is gekoppeld aan de ritten van scootmobielclub Best on Wheels. Van 12.00 tot 13.00 uur staat de monteur ter beschikking aan de deelnemers van Best on Wheels. Als de leden van de scootmobielclub vetrokken zijn voor hun tocht, blijft de bus nog tot 14.00 uur staan voor alle overige inwoners met een scootmobiel of ander hulpmiddel. Er zijn geen kosten aan de service verbonden als u gebruik maakt van een hulpmiddel dat in bruikleen aan u verstrekt is via de gemeente (Wmo). De service geldt ook voor inwoners die een hulpmiddel van leverancier Ligtvoet hebben.

Overzicht data

Op de volgende dagen staat de reparatiebus van Welzorg van 12.00 tot 14.00 uur op het Raadhuisplein:

  • dinsdag 5 april
  • dinsdag 3 mei
  • dinsdag 7 juni
  • dinsdag 5 juli (op het Stationsplein in verband met de kermis)
  • dinsdag 2 augustus
  • dinsdag 6 september
  • dinsdag 4 oktober

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu