Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Maatschappelijke Beursvloer Best Oirschot

Dinsdag 15 maart 2016

Op donderdag 7 april vindt wederom de Maatschappelijke Beursvloer Best Oirschot plaats. Dé plek om contact te maken met lokale ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen. Dit evenement wordt gehouden van 18.00 tot 21.00 uur in Sportcentrum De Kemmer in Oirschot. We hopen van harte dat u of iemand van uw organisatie aanwezig is.

Wat komt u halen of brengen?

Iedereen heeft wel iets te bieden: denk aan materialen of goederen die er nog liggen en niet gebruikt worden, helpende handjes tijdens een evenement, advies over financiën, communicatie of een ander specialisme of gewoon een leuk contact dat altijd nog eens van pas kan komen. Je krijg er altijd iets voor terug, want we maken deals met gesloten beurzen. Dus er gaat geen geld in om, maar de andere partij biedt iets als tegenprestatie. Op zijn minst een goed gevoel of bijvoorbeeld gratis reclame.

Interesse?

Noteer de datum dan alvast in uw agenda. Aanmelden kan via de website: www.beursvloer.org. Op deze website vindt u ook meer informatie en leest u ervaringen van anderen.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu