Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCBB: maandag 21 maart om 19.00 uur

Dinsdag 15 maart 2016

Op maandag 21 maart om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 29 januari 2016¬†over het verlenen van een evenementenvergunning, gebruiksvergunning en een ontheffing drank-en horecawet voor een evenement in de volwassen- en tienertent tijdens carnaval 2016.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de kamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu