Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Einde test verkeerslichten Oirschotseweg-Bokvelden

Dinsdag 15 maart 2016

In september 2015 is gestart met een testperiode waarbij de verkeerslichten op het kruispunt Oirschotseweg-Bokvelden uit zijn gezet. De verkeerslichten op dit kruispunt hebben de maximale levensduur bereikt en de afgelopen jaren zijn de verkeersstromen op dit kruispunt veranderd. Om die redenen is bekeken of verkeerslichten hier nog wel noodzakelijk zijn.

Conclusie

Inmiddels is de testperiode ten einde gekomen. Uit de test is gebleken dat het verkeer zonder de verkeerslichten goed en veilig kan worden afgewikkeld. Daarom heeft het college besloten de verkeerslichten op het kruispunt te verwijderen. De verkeerslichten worden naar verwachting aan het begin van de zomer weggehaald. Tot die tijd blijven de verkeerslichten geel knipperen en gelden de normale verkeersregels.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu