Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gezocht: leden Urgentiecommissie Stedelijk Gebied Eindhoven

Maandag 7 maart 2016

Binnen het Stedelijk Gebied Eindhoven (de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre) geldt een urgentieregeling met regels voor het verhuren van woningen met voorrang voor urgent-woningzoekenden.

Aanvragen voor urgentie worden voorgelegd aan een onafhankelijke urgentiecommissie. De onafhankelijke urgentiecommissie is op zoek naar leden die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid invulling willen geven aan deze commissie.

Kijk voor meer informatie op www.veldhoven.nl/vacatures. U kunt tot 23 maart reageren via werken@veldhoven.nl.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu