Aanslag gemeentelijke heffingen/ WOZ-beschikking 2016

Maandag 22 februari 2016

Volgende week ontvangt u de gecombineerde aanslag gemeentelijke heffingen/WOZ-beschikking 2016. Hierop staat vermeld (indien van toepassing): de WOZ-waarde, de onroerende-zaakbelastingen (OZB), de afvalstoffenheffing, het reinigingsrecht, de rioolheffing en de reclamebelasting.

Wat is er nieuw in 2016?

Huurders van woningen krijgen ook een WOZ-beschikking
Vanaf 2016 krijgen ook alle huurders van een woning een WOZ-beschikking. Vanaf 1 oktober 2015 is het puntensysteem veranderd voor het bepalen van de maximale huurprijs van woningen met een huur tot € 710,68. Voortaan telt ook de WOZ-waarde van de woning mee bij het bepalen van de maximale huurprijs.

Geen digitale aanslag meer!

Vanaf 1 januari 2016 kan de gemeente Best u geen digitale aanslag gemeentelijke belastingen meer aanbieden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de gemeentelijke heffingen op de pagina Belastingen. Voor de WOZ gaat u naar de pagina WOZ- en onroerende-zaakbelasting
Natuurlijk kunt u voor informatie ook langskomen in het gemeentehuis of bellen met de vakgroep Belastingen en Invordering via telefoonnummer 14 0499.

Kijk voor het gehele artikel op de pagina Aanslag gemeentelijke heffingen.