Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Bestemmingsplan Batadorp e.o. vastgesteld

Maandag 15 februari 2016

Het bestemmingsplan Batadorp e.o. is op 30 november 2015 vastgesteld door de gemeenteraad. Met ingang van 27 januari 2016 is het bestemmingsplan geheel onherroepelijk geworden. Digitaal is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen. U vindt het bestemmingsplan Batadorp e.o. op deze pagina onder ‘geheel onherroepelijk in werking’. Op korte termijn neemt de Rijksdienst een besluit over de aanwijzing van Batadorp als beschermd dorpsgezicht. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu