Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCBB: maandag 15 februari

Dinsdag 9 februari 2016

Op maandag 15 februari 2016 om 18.30 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.
Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 9 november 2015, waarbij besloten werd tot het afwijzen van het verzoek handhavend op te treden tegen de eigenaren van percelen in het Koekoeksbos te Best voor het vellen van bomen.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de Mosselaar van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu