Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Afvalproef: bio-zakken in combinatie met etensresten-emmer

Vrijdag 29 januari 2016

Bij de afvalproef in De Leeuwerik blijkt de combinatie van de etensresten-emmer en de gratis verstrekte bio-zakken niet ideaal te zijn. Regelmatig scheurt de bio-zak bij het aanbrengen van de zak in de etensresten-emmer.

Er is helaas geen speciale bio-zak voor deze etensresten emmer ontwikkeld en de huidig verstrekte zak blijkt dus niet praktisch. We gaan daarom op zoek naar een beter alternatief voor de huidige bio-zak. U bent niet verplicht om in de etensresten emmer een bio-zak te gebruiken. U mag de etensresten ook zonder biozak in de emmer aanbieden.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu