Hoorzitting OCBB: maandag 18 januari

Maandag 11 januari 2016

Op maandag 18 januari 2016 om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.
De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 5 oktober 2015, waarbij besloten werd tot het afwijzen van het verzoek tot handhaving van een terrasoverkapping in de wijk Heivelden te Best.

Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 26 oktober 2015, waarbij besloten werd tot het niet in behandeling nemen van de aanvraag van een vergunning voor een evenement tijdens de carnaval op het Raadhuisplein.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.