Vernieuwde gemeentelijke website vanaf 12 januari live

Maandag 4 januari 2016

Op dinsdag 12 januari gaan we live met onze vernieuwde gemeentelijke website www.gemeentebest.nl. Met deze vernieuwde gemeentelijke website worden we ‘responsive’. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het schermformaat waarmee u onze website bekijkt. Ongeacht of u dit via een desktop monitor, tablet of smartphone doet. Dit is belangrijk, omdat steeds meer websites via mobiele apparaten worden bezocht. We streven ernaar om voor iedere bezoeker een optimale gebruikerservaring te creëren.

Wat verandert er voor u?

De gemeentelijke website blijft een toptakenwebsite. Dit betekent dat de website goed toegankelijk is voor u. De bezoeker staat centraal, en we proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om een taak af te ronden op de website. Denk daarbij aan het maken van een afspraak voor het afhalen van een reisdocument of het aanvragen van een kliko. De structuur van de nieuwe website blijft hierdoor nagenoeg hetzelfde.

We houden u via Best Informatief, deze website, Facebook en Twitter op de hoogte van de ontwikkelingen rond de vernieuwde website.