Nieuwbouwproject Steegsche Velden

Logo Steegsche VeldenDe nieuwe wijk Steegsche Velden ligt aan de noordrand van Best, op enkele minuten fietsen van het dorpscentrum. Steegsche Velden krijgt een typisch dorpse opzet. Geen eentonige rechte straten, maar kleine straatjes met groen en fraaie pleintjes. Er komen ongeveer 200 woningen en een uitbreiding van 100 woningen.

Kaartje nieuwbouw Steegsche Velden

Nieuwe ontwikkelfase

In 2017 is de bouw begonnen van 45 nieuwe woningen. De verkoop van de woningen is al afgerond. Op dit moment is de ontwikkelaar bezig met het ontwikkelen van twee-onder-een-kap-woningen in Slotjesbeemd en Speeldonk. Dit is weer een stapje dichterbij de realisatie van de wijk Steegsche Velden!

Diversiteit aan woningen

Net zoals de eerdere fasen van Steegsche Velden, worden ook nu de woningen gerealiseerd in dorpse sfeer. Er wordt gebouwd in een variatie van twee-onder-een-kap-woningen, rijwoningen, driekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast is er grote diversiteit tussen de woningblokken. Er staan namelijk geen twee dezelfde blokken naast elkaar. Ze hebben echter wel allemaal dezelfde sfeer en uitstraling.

Wat is er al gerealiseerd?

In 2015 zijn de bouwwegen aangelegd en op sommige punten worden de wegen al woonrijp gemaakt of zijn dat al. De wegenstructuur is nu zichtbaar. Drie jaar geleden zijn de groensingels aangelegd. Het structurele groen begint al goed aan te groeien en vorm te krijgen.

Bouwkavels

De gemeente Best verkoopt 7 bouwkavels in Steegsche Velden. Een actueel overzicht van de beschikbare kavels vindt u op de pagina Bouwkavels Steegsche Velden.

www.steegschevelden.nl

Op de website www.steegschevelden.nl kunt u een sfeeranimatie en foto's van dit nieuwbouwproject bekijken. Ook kunt u hier de gebiedsbrochure over Steegsche Velden aanvragen.

Projectontwikkelaars en makelaars

Deze projectontwikkelaars en makelaars kunnen u meer informatie geven over de woningen in Steegsche Velden:

Kero Bouw en Vastgoed

Telefoon (040) 294 82 00
Website: www.kero-vastgoed.nl

Of bij de makelaar:

Maas Makelaars

Telefoon: (040) 244 54 55
Website: www.maasmakelaars.nl

ERA Makelaardij: Ed Willems

Telefoon: (0499) 374 040
Website: www.edwillems.nl

U kunt ook terecht bij de gemeente door een e-mail te sturen aan info@gemeentebest.nl of te bellen naar 14 0499.

Sluit het menu