Nieuwbouwproject Steegsche Velden

Logo Steegsche VeldenDe nieuwe wijk Steegsche Velden ligt in het noorden van Best op enkele minuten fietsen van het dorpscentrum, vlakbij natuurgebied Het Groene Woud. Steegsche Velden heeft een typisch dorpse opzet. Geen eentonige rechte straten, maar kleine straatjes met groen en fraaie pleintjes. Steegsche Velden heeft nu ruim 200 woningen.

Kaartje nieuwbouw Steegsche Velden

Nieuwbouw

De uitbreiding van de wijk aan de noordzijde wordt voorbereid. Het bestemmingsplan wordt in het 1e kwartaal van 2022 vastgesteld. Hierna gaan we de bouw verder voorbereiden. Ook in dit deel van Steegsche Velden realiseren we woningen in dorpse sfeer.

Diversiteit aan woningen

Er is een variatie van 2-onder-1-kap-woningen, rijwoningen, 3-kappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast is er grote diversiteit tussen de woningblokken. Er staan geen 2 dezelfde blokken naast elkaar, maar ze hebben wel allemaal dezelfde sfeer en uitstraling.

Bouwkavels

In de nieuwe uitbreiding van Steegsche Velden komen bouwkavels beschikbaar. Zodra hier meer over bekend is, kunt u dit hier lezen.