Nieuwbouwproject Steegsche Velden

Logo Steegsche VeldenDe nieuwe wijk Steegsche Velden ligt in het noorden van Best, op enkele minuten fietsen van het dorpscentrum. Steegsche Velden heef een typisch dorpse opzet. Geen eentonige, rechte straten, maar kleine straatjes met groen en fraaie pleintjes. Steegsche Velden heeft in het 1e deel ruim 200 woningen en krijgt een uitbreiding van circa 120 woningen.

Kaartje nieuwbouw Steegsche Velden

Woningen

In 2019 bouwt de aannemer de laatste woningen aan de Bomenbeemd, Buurtdonk en Dijkbeemd. Dit is weer een stapje dichterbij de realisatie van de wijk Steegsche Velden! Op www.steegschevelden.nl kunt u een sfeeranimatie en foto's van dit nieuwbouwproject bekijken.

Diversiteit aan woningen

In Steegsche Velden worden de woningen gerealiseerd in dorpse sfeer. Er is een variatie van 2-onder-1-kap-woningen, rijwoningen, 3-kappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast is er grote diversiteit tussen de woningblokken. Er staan geen 2 dezelfde blokken naast elkaar, maar ze hebben wel allemaal dezelfde sfeer en uitstraling.

Bouwkavels

In Steegsche Velden heeft de gemeente Best geen vrije bouwkavels meer. In de nieuwe uitbreiding van Steegsche Velden komen wel weer bouwkavels beschikbaar. 

Projectontwikkelaars en makelaars

Deze projectontwikkelaars en makelaars kunnen u meer informatie geven over de woningen in Steegsche Velden:

Kero Bouw en Vastgoed

Telefoon: (040) 294 82 00
Website: www.kero-vastgoed.nl

Van Laarhoven bouw

Telefoon: (0499) 392 244
Website: www.vanlaarhovenbouw.nl

Of bij de makelaar:

Maas Makelaars

Telefoon: (040) 244 54 55
Website: www.maasmakelaars.nl

ERA Makelaardij: Ed Willems

Telefoon: (0499) 374 040
Website: www.edwillems.nl

U kunt ook terecht bij de gemeente door een e-mail te sturen aan info@gemeentebest.nl of te bellen naar 14 0499.

Sluit het menu