Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Nieuwbouwproject Dijkstraten

De nieuwe woonwijk Dijkstraten ligt in het gebied tussen de Parallelweg (spoor), de Oirschotseweg en de Ringweg. In totaal komen hier ongeveer 670 woningen, verdeeld over 5 fasen en een Integraal Kindcentrum.

Logo Dijkstraten

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een woning in Dijkstraten, is er een passend aanbod. U kunt kiezen uit starterswoningen, sociale huur en vrije-sector-huurwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande en geschakelde woningen. De prijzen variëren van € 190.000,00 tot € 400.000,00. Door de diverse materialen waarmee de huizen gebouwd worden, ontstaat er een gevarieerde wijk. Daarnaast ligt Dijkstraten dicht bij het centrum van Best en het NS-station. De ligging ten opzichte van de A2 en de A58 en openbaar vervoer is erg goed.

Fase 1

De woningen in fase 1 zijn bijna allemaal gerealiseerd. 1 appartementencomplex en 3 woningen op grote kavels worden nog gebouwd. Het openbaar gebied is grotendeels aangelegd.

Fase 2

In fase 2 volgen voornamelijk twee-onder- een-kapwoningen, rijwoningen, waaronder sociale huur en goedkope starterswoningen. Ook is er ruimte voor vrijstaande woningen. De bouw is gestart en een aantal woningen is al opgeleverd. De aanleg van  het openbaar gebied volgt na de oplevering van de woningen. De verwachting is dat we hiermee beginnen rond het einde van 2018 of zoveel eerder dat de woningen in een gehele woonstraat zijn opgeleverd.

Fase 3

Ook voor fase 3 zijn diverse woningen en bouwplannen in ontwikkeling. De eerste twee-onder-een-kapwoningen van MGM zijn in de verkoop. Daarnaast biedt Heijmans straks ook woningen aan.

IKC Dijkstraten

Daarnaast komt in Dijkstraten ook een Integraal Kindcentrum met daarin een basisschool en kinderopvang. De betrokken partners bij de ontwikkeling van IKC Dijkstraten zijn Kindcentrum Platijn, en Korein.

Meer informatie

Interesse in een woning?

Wilt u meer informatie over een koopwoning in Dijkstraten? Dan kunt u contact opnemen met:

Wilt u meer informatie over een sociale huurwoning? Dan kunt u contact opnemen met

Sluit het menu