Klanttevredenheid

De gemeente is voortdurend bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Dat doen we op verschillende manieren. Het belangrijkste is natuurlijk van u te horen hoe u de dienstverlening ervaart. Daarom doen we onderzoek naar onze dienstverlening op de website. 

Wat doen we?

Op onze website kunt u veel informatie vinden. Veel klanten maken daar gebruik van en regelen online wat zij nodig hebben. Bijvoorbeeld het doorgeven van een verhuizing of het opvragen van een uittreksel.
U vindt smileys op onze pagina’s en webformulieren (tevreden, neutraal en ontevreden). Wij vragen u een smiley te kiezen. Daarmee geeft u aan hoe gemakkelijk u de informatie kon vinden en of deze helder was. Kortom: hoe tevreden u bent. Daarna krijgt u op de website nog een paar korte vragen.

Doet u ook mee?

Natuurlijk vinden we het fijn als u tevreden bent. Maar er komen vast ook dingen uit die beter kunnen. We realiseren ons daarbij goed dat we niet alles in 1 keer kunnen aanpakken en verbeteren. Daarbij moeten wij keuzes maken. Doet u ook mee?