Herinrichting Nazarethstraat

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de vernieuwing van de openbare ruimte in het centrum, de Hoofdstraat en de Boterhoek. Dit jaar komt de Nazarethstraat aan bod. Door dezelfde materialen te gebruiken als in de Hoofdstraat en de Boterhoek krijgt het centrum een grotere uniforme uitstraling. We houden u via deze pagina op de hoogte van de werkzaamheden. 

Nazarethstraat afgesloten vanaf 21 augustus

De Nazarethstraat is vanaf 21 augustus 2 weken geheel afgesloten, ook voor voetgangers. Het gaat hier om het gedeelte tussen de Hoofdstraat en het kruispunt met de Raadhuisstraat/Nazarethstraat. De Nazarethstraat tussen de Molenstraat en de Raadhuisstraat, waar ook Bestwijzer zit, blijft open. Vanaf 4 september is de Nazarethstraat vanaf de Kapel tot aan Bestwijzer afgesloten.

Werkzaamheden

Aannemer van de Wetering voert de werkzaamheden uit. Als eerste wordt het groen verwijderd en de parkeerplaats opengebroken. Aansluitend komt het riool aan de beurt en komt er nieuwe bestrating. Begin september proberen we het gedeelte tussen de Hoofdstraat en de Kapel weer open te stellen. We houden u hiervan op de hoogte.

Kaartje afsluiting Nazarethstraat

Parkeren

De parkeerplaatsen op het afgesloten gedeelte van de Nazarethstraat zijn niet beschikbaar. Wij vragen u om uw auto hier vanaf 21 augustus niet meer te parkeren. U kunt parkeren in de omgeving. De blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. In de blauwe zone kunt u buiten de aangegeven tijden lang parkeren.

Het parkeerterrein bij de Kanidas blijft open en is te bereiken via de Nazarethstraat (Bestwijzer) en de Raadhuisstraat. Let u er wel op dat de blauwe zone op dit parkeerterrein geldt.

Bereikbaarheid appartementen en Boterhoek

Bewoners van het appartementencomplex Tussen de Torens kunnen te voet bij de ingang komen. De Boterhoek blijft bereikbaar via entrees aan de Hoofdstraat en tussen de Albert Heijn en het reisbureau.

Samen houden we het veilig

Tijdens de werkzaamheden ontstaat er een andere verkeerssituatie in het centrum. We willen u vragen om rekening te houden met deze situatie en uw rijgedrag hierop aan te passen. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen zich veilig verplaatst en thuiskomt.

Overlast

Wij begrijpen dat u tijdens de reconstructie overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanliggende bedrijven en aanwonenden worden door de civiele aannemer v.d. Wetering over de werkzaamheden geïnformeerd.

Vanaf 4 september deels afgesloten

Vanaf 4 september is de Nazarethstraat vanaf de Kapel tot aan Bestwijzer afgesloten. In de hele periode is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Nazarethstraat. Ter plekke wordt een omleiding ingesteld. De Kapel blijft altijd bereikbaar.

Vragen

Heeft u vragen over de reconstructie van de Nazarethstraat? Dan kunt u contact opnemen met Ruud Temme, projectleider herinrichting Nazarethstraat. U kunt hem per e-mail bereiken via info@gemeentebest.nl of telefonisch via 14 0499.

Provincie Noord-Brabant

Logo Provincie Noord-Brabant

De herinrichting van de Nazarethstraat is mede mogelijk door een bijdrage van de Provincie Noord-Brabant.

Sluit het menu