1. Onderwerp
  4. Bijlagen
  5. Overzicht
  6. Bevestiging

Melding woon- of leefomgeving doen

Neem bij calamiteiten en gevaarlijke situaties tijdens kantooruren direct contact op met het KCC van de gemeente Best via telefoonnummer 140499. Wilt u buiten kantoortijden dringende storingen melden in de openbare ruimte, zoals een gat in het wegdek of een rioolverstopping? Belt u dan naar de gemeente Best via telefoonnummer 140499. U krijgt daar verdere instructies. Luistert u dit bandje dus goed af.
Wilt u geluidsoverlast melden buiten kantoortijden? Dit kan via de Provinciale milieuklachtencentrale, via telefoonnummer (073) 681 28 21. Ook kunt u een melding in dienen via onderstaand formulier. Wij zien dan uw klacht op de eerstvolgende werkdag. Tijdens evenementen op Aquabest is ook de organisator te bereiken via een speciale meldlijn. Dit nummer is (0499) 327 773.

Melding

Controleer eerst waar de verstopping zich bevindt. Kijk voor meer informatie op de website.

De gemeente zorgt ervoor dat de belangrijkste fietspaden, hoofdwegen en de buurtontsluitingswegen goed begaanbaar zijn. Ook is er aandacht voor de gladheid bij de openbare gebouwen. De belangrijkste fietspaden en hoofdwegen worden het eerst gestrooid.

Bij het beoordelen van de melding voor kappen van een boom wegen we de verwijderingsbelangen af tegen de belangen van de boom. Allereerst bespreken we met u of eventuele schade/overlast te voorkomen of te verminderen is.

De gemeente plaatst bladkorven in samenspraak met bewonersoverleg. Aanmelden voor een bladkorf kan via bewonersoverleg. Zodra de bladkorven geplaatst zijn kan men alleen nog een verzoek doen voor het volgende jaar. De bladkorven worden wekelijks geleegd. Als de bladkorf eerder vol is wordt een keer extra geleegd, maak hiervoor een melding via het meldingsformulier. Als de melding uiterlijk donderdag gemaakt wordt dan wordt de korf dezelfde week nog geleegd.

Alle velden met een * zijn verplicht

Stoppen