Nieuws

Gemeente Best introduceert kabelgoottegels

19 maart 2024

Dankzij kabelgoottegels ligt de laadkabel van uw elektrische auto niet meer op de stoep voor uw huis, maar in de tegels. Dat voorkomt (struikel)gevaar. Vanaf 18 april kunt u deze tegels via gemeente Best aanvragen.

Lees verder

Samen fit

19 maart 2024

GezondBest Samen Fit start haar 8e groep: een unieke kans voor iedereen in Best om gezonder te leven!

Lees verder

Afronding reconstructie Beatrixlaan

19 maart 2024

Naast nieuwe bestrating en vergroening zijn wadi’s aangelegd, waardoor zoveel mogelijk regenwater op een natuurlijke manier kan worden afgevoerd in plaats van afvoer via het riool.

Lees verder

Bedrijven langer op wachtlijst Enexis

19 maart 2024

Op piekmomenten zit het elektriciteitsnet vol zodat bedrijven op de wachtlijst van Enexis helaas langer moeten wachten. De betrokken bedrijven zijn hierover door de netbeheerder geïnformeerd.

Lees verder

Vakantieplannen? Denk aan uw reisdocument!

12 maart 2024

Sinds maart 2014 zijn nieuwe paspoorten en identiteitskaarten voor 18+ niet langer 5, maar 10 jaar geldig. Vanaf dit jaar verlopen de eerste reisdocumenten en krijgen we te maken met flink meer aanvragen.

Lees verder

Kabelstoringen straatverlichting door hoge grondwaterstand

12 maart 2024

Enexis is verantwoordelijk voor al het onderhoud en reparaties van ondergrondse stroomkabels. Door de drukte bij Enexis weten we helaas niet op welke termijn deze kabelstoringen worden gerepareerd.

Lees verder

Eerste kennismaking nieuwe locatie Kindcentrum De Zevensprong

12 maart 2024

De leerlingen van Kindcentrum De Zevensprong kunnen niet wachten tot hun nieuwe school aan de Haktol klaar is. Op 1 maart kregen de jongste leerlingen de kans om een kijkje te nemen op de bouwlocatie.

Lees verder

Vernieuwing bomen

12 maart 2024

Eind maart 2024 is de jaarlijkse populierenkap in het buitengebied. Tijdens de Nationale Boomfeestdag in november 2024 planten we nieuwe bomen terug.

Lees verder

Energiecoaches in het zonnetje gezet

12 maart 2024

De bevlogen energiecoaches bezochten sinds eind 2022 maar liefst 640 gezinnen en gaven daar tips geven over energiebesparend gedrag.

Lees verder

Woensdag 17 april 2024: Feest voor onze sportkampioenen

5 maart 2024

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2023 (1e / 2e / 3e plaats) uit voor een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS